Γραφτείτε στο Newsletter της εταιρείας μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις σημαντικότερες εξελίξεις μας.
 
Το Email σας:
 

  
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Η Kappa Development Ο.Ε. ανέπτυξε τις παρακάτω εφαρμογές λογισμικού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

suite.NET

Η εμπορική διαχείριση είναι η λύση για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με έναν οι περισσότερους χρήστες, οι οποίες θέλουν μια εύκολη και ευέλικτη λύση για τις καθημερινές ανάγκες εργασίας.
mini .POS

Η ταμειακή μηχανή στην οθόνη του υπολογιστή σας. Η εφαρμογή ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες μιας ταμειακής μηχανής και τις δυνατότητες ενός προγράμματος εμπορικής διαχείρισης.
olive.NET

Η κάθετη εφαρμογή για όλα τα ελαιουργεία και τις μονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου. Μπορεί σε συνεργασία με την εφαρμογή των αισθητήρων μέτρησης να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή της παραγωγικής διαδικασίας.
trace .NET

Η ιχνηλασιμότητα στην παραγωγική διαδικασία είναι η υιοθέτηση της περίφημης Λευκής Βίβλου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την ασφάλεια των τροφίμων.
haccp.NET

Η ηλεκτρονική διαχείριση των εντύπων του HACCP & ISO. Eφαρμογή η οποία «χτίζεται» στον πελάτη σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ανάγκες του.
pack.NET

Η εφαρμογή για όλες τις μονάδες παραγωγής και συσκευασίας. Μπορεί σε συνεργασία με την εφαρμογή των αισθητήρων μέτρησης να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή της παραγωγικής διαδικασίας.